Hotelmentők -  a szállásadók tanácsadói - Kapcsolat

Kapcsolat

Hotelmentők -  a szállásadók tanácsadói

Minden szálloda, hotel, vendégház lehet jobb és még jobb. Lehet több, jobban fizető vendég, melyek közvetlenül a szálláshely weboldalán foglalnak. A működés lehet sokkal gazdaságosabb, a beszerzés optimalizáltabb. A megfelelő munkatársak felvételéről, képzéséről és megtartásáról ne is beszéljünk. Ha tehát azt kérdezi valaki, kinek segíthet a Hotelmentők, akkor egyértelmű a válasz: minden szállásadónak! 
 

Hotelmentők audit – olyan részletes, amennyire szeretnéd!

A Hotelmentők szakemberei többfelé területről szakértői, így sok szemszögből képesek megvizsgálni egy szálláshely működését. Egy azonban biztos, mindegyikük évtizedes tapasztalattal, rengeteg eredménnyel és biztos tudással segíti a hotelek, szállodák, vendégházak működésének javítását. Kérheted azt, hogy kompletten, minden területre kiterjedve vizsgáljuk vendéglátóhelyed működését, de egy-egy területre is kérhetsz auditot. Ha szeretnél bármely területre auditot, kérjük, töltsd ki a jobboldali formot! 
 

Együttműködés sokféle formában

Egy nagyobb hotel vagy szállodalánc esetén havidíjas együttműködésben, célorientáltan szoktunk együttműködni. Itt az audit után közösen meghatározzuk az elvégzendő feladatokat és azok mennyiségét, majd hónapról hónapra, havi ciklusokban folyamatosan javítva a hotel teljesítményét együtt megyünk a cél felé.


Kisebb szállodák, vendégházak költségvetésébe nem fér bele egy ilyen tanácsadási folyamat, ezért itt az úgynevezett csoportos tanácsadást alkalmazzuk: oktatások, egyedi stratégia meghatározása és a feladatok kijelölése után havonta összegyűlik 5-6 szállásadó, akikkel tanácsadóink közösen értékelik az elmúlt időszak eredményeit, a feladatok elvégzésének módját. Ilyenkor új irányok, feladatok is felmerülhetnek, melyeket a tanácsadóval átbeszélnek partnereink. 

Bármelyik is az ideális Neked, kérjük, töltsd ki a jobboldali formot! Visszahívunk!
 

Oktartások, konferencia előadások


Tanácsadóink szívesen tartanak egyedi, személyre szabott képzéseket is, illetve adnak elő kutatásaik, munkáik eredményéből konferenciákon. Ezek árazása mindig egyedi megbeszélést igényel. Kérjük, töltsd ki a jobboldali formot! 
 

Hotel marketing Blog