Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

SZÁLLODA MARKETING STRATÉGIA A HOTELMENTŐKKEL

Hogyan keltheted hírét szállodádnak egy olyan iparágban, amely napról napra bonyolultabb és bonyolultabb? Az online utazási irodák, a SEO, a CRM és egyebek között a szállodai marketingszakemberek könnyen túlterheltnek érzik magukat. A Hotelmentők segítenek egy hatékony szálloda marketing stratégia kialakításában, amivel több vendéged lesz, mint valaha!

SZÁLLODAÜZEMELTETÉSI TANÁCSADÁS – SZÁLLODA MENEDZSMENT MAGAS FOKON

Minden eddiginél fontosabb, hogy vendégeink tartózkodása a lehető legteljesebb és élvezetesebb legyen a szállodánkban. Éppen ezért szállodamenedzserként túl terheltnek érezheted magad a bevételek elvesztése, a rossz értékelések, a visszatérítések kiadása vagy a vendégpanaszokat generáló egyéb problémák miatt. Szállodaüzemeltetési tanácsadás során levesszük a problémákat a válladról, és hatékony stratégiát alkotunk a szálloda sikeres vezetéséhez!

HOTEL MARKETING – ÍGY LEHET KÉTSZER ANNYI FOGLALÁS A SZÁLLODÁDBAN!

A hotel marketing segít elérni a leendő vendégeket és népszerűsíteni a hotelt. Szállodatulajdonosként népszerűsíteni kell a szálloda létesítményeit és szolgáltatásait, új vendégeket kell bevonzani, és ösztönözni kell a meglévőket a hűségre. Egyszerűen hangzik? Ennél azért kicsit összetettebb a dolog, de mi segítünk neked!

SZÁLLODAI ÉRTÉKESÍTÉS

A szállodai termék (kifejezetten szállás és rendezvények) közvetlen értékesítése a vendégek felé, amikor a szálloda saját maga értékesít a nála jelentkező vendégek, megrendelők felé.

A szállodai termék (főleg a szállás és rendezvények) közvetett, azaz valamilyen partneren keresztül történő értékesítése a vendég felé.
 

Mit jelent nekünk a szállodaüzemeltetés?

A turisztikai tankönyvekben számos definíciót találnak a szállodaüzemeltetésre, de mit jelent az üzemeltetés számunkra a mindennapokban? A Hotelmentők csapata már évek óta dolgozik a cégek sikerességén, és a társulás most a szállodáknak segít a hatékony szállodaüzemeltetésben. De mit is jelent ez pontosan? Beszéljük át részletesebben!

Google Ads optimalizálás hotelek számára

Szállodatulajdonosként bizonyára te is hallottál már a Google Ads hirdetési rendszerről. De pontosan mit is kínál ez a platform egy szálloda számára, és miért olyan fontos hotel Google Ads hirdetések optimalizálása? 

 

Influencer marketing hoteleknek

Influencer marketing hoteleknek, szállásadóknak. A megfelő influencer kiválasztása és a kampány kreatív kivitelezése ugyan olyan fontos. Ismerjuük az influencereket, tudjuk mit kérjünk tőlük, és tudjuk, melyik mire alkalmas! 

Szálloda üzemeltetési audit

Sok mindenen elcsúszhat egy hotel nyereségessége. Pedig vágül mindig a nyereség a cél. Ebben segítünk évtizedes szálloda üzemeltetési tapasztalatunkkal! 

Hotel Weboldal Seo

A Hotelmentők csapata, a Marketing Professzorok online marketing ügynökségre támaszkodva - ahogy a név is sugallja - elkötelezett többek között a szállodák keresőoptimalizálási rangsorának javításában és egyéb marketing feladataiban.

Hotel Marketing Audit : mi is az és mire jó?

A digitális korszakban szinte minden utazó az internethez fordul, valahányszor szeretné kiválasztani következő úticélját és szálláshelyeit. Az online környezetben csak azok a szállodák, üdülőhelyek és egyéb létesítmények maradhatnak versenyképesek, amelyek egy stabil szállodamarketing-stratégiát alkalmaznak az ügyfelek bevonzására és megnyerésére.

De vajon a Te szállodád is megfelel a modern igényeknek? Elég jól működik webhelyed ahhoz, hogy megnyerd vele ideális ügyfeleidet? Ezekre és más kérdésekre ad választ egy átfogó szállodamarketing-audit.
 

Szállodára szabott helyzetfelmérés

A szolgáltatás helyzetfelméréssel indul, ahol a működés legfontosabb elemeit (üzemeltetés, értékesítés, marketing) mérjük fel helyszíni megfigyelések, interjúk, kapott adatok alapján.  

Hotel marketing Blog