HOTEL ÜZEMELTETÉSI TANÁCSADÁS | TÖBB MINT SZÁLLODA, EZ ÉLMÉNY

értékelés

A SZÁLLODAI ÉLMÉNY MEGTEREMTÉSE GYEREKJÁTÉK LESZ A HOTEL ÜZEMELTETÉSI TANÁCSADÁS UTÁN!

A szálloda mindig is fontos helyet foglalt el a nyaralók szívében. Szállodában lenni már nyaralást jelent, a szálloda az első elmélyülés az úticélban. Éppen ezért egyre több utazó szeretné megkóstolni a helyi konyhát a szálloda éttermeiben. A környéken előállított alapanyagok gyakran garanciát jelentenek a minőségre és a jó kulináris élményre.


A Hyatt Hotelek megkövetelik, hogy minden Hyatt étterem menünként legalább 5 helyi alapanyagot kínáljon. Egyes szállodák úgy döntenek, hogy a betakarítási helyet közvetlenül a szállodába integrálják: a portlandi Hotel Lucia a tetőn termeli a mézet. A Fairmont Queen Elizabeth még ennél is tovább megy az „egyél helyi” kezdeményezés létrehozásának szellemében.


Ugye ezek még Téged is lenyűgöztek? Ahhoz, hogy több lehess, mint egy szálloda és felejthetetlen élményekkel gazdagítsd a vendégeidet, a megfelelő szolgáltatásokat kell kínálnod! A hotel üzemeltetési tanácsadásunk során a HOTELMENTŐK szakértői segítenek egy olyan stratégiát felállítani, amivel nem csak az új vendégeket vonzhatod be a szállodádba, de az aktuális vendégeid elégedettségét is növelheted!


A hotel üzemeltetési tanácsadás személyre, azaz hotelre szabott, egy teljes átvizsgálás után segítünk a legjobb lehetőségeidet megtalálni!
 

Jelentkezz az itt található űrlapon hotel üzemeltetési tanácsadásra és adj igazi élményt szállodád vendégeinek!

NYÚJTSD A LEGJOBB SZOLGÁLTATÁST

Szálloda vezetőként, managerként nem csak a vendégekre, de az alkalmazottakra is különös tekintettel kell lenni, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást kínálhassuk. A hotel üzemeltetési tanácsadáson olyan szakemberekkel találkozhatsz, akik több éve a szállodaiparban és a marketing területén dolgoznak, így hatékonyan feltárják a jelenlegi üzemelési problémákat, hogy elérhesd kitűzött céljaidat!

A TEVÉKENYSÉGEK MEGSZERVEZÉSE ÉS HOTEL ÜZEMELTETÉSI TANÁCSADÁS Szervezz olyan programokat a szállodád vendégeinek, amiket egyedállóan csak a Te szállodád kínál a környéken, ezzel is biztosítva a magasabb érdeklődést a szállodád iránt. Itt olyan kreatív ötletekre gondolunk, mint egy tárlatvezetés egy adott témában, hogy szórakoztatóbb és eredetibb legyen: Példa: Párizsi látogatás a város pékségein keresztül.


De, hogy igazán jó és kreatív, egyedi szolgáltatásokat kínálhass a HOTELMENTŐK segít ötletelni egy hotel üzemeltetési tanácsadás során, hogy a maximumot hozhasd ki szállodád adottságaiból!


Zártkörű, exkluzív rendezvények lebonyolítását is kínálhatod: koncertek, művészek előadásai az intézményen belül, amelyek csak a szálloda vendégei számára elérhetőek. Kulináris szafarik, virtuális valóság terek a szállodán belül, amelyek lehetővé teszik a vendég számára, hogy egyedülálló kalandot éljen át. És hasonló ötelekkel bővítheted a programajánlatodat.

 

Válaszd a HOTELMENTŐK hotel üzemeltetési tanácsadási programját, ha lépésről-lépésre szeretnéd szállodád teljesítményét növelni!  

Néhány tipp még a sikeres üzemeléshez:


Merész partnerségek létrehozásával exkluzív élményeket kínálhatsz: A Four Seasons Hotels & Resorts hírnevét és vendégkörének egy részét az egész világon nyújtott „rendkívüli élményeknek” köszönheti. Privát helikopteres túra Mexikó agavéföldjein, hogy megkóstolhassuk a világ legkeresettebb tequiláját a Jose Cuervo lepárlóban, egy úszóparti lenyűgöző tengeri élőlényekkel védett vizeken, és néhány műkorcsolya trükköt betanítása olimpiai bajnokok társaságában. Nem kell a Walt Disney Hotelnek lenned Santa Fe-ben, hogy úgy tehess, mintha többet adnál el egy szállodánál. Az egyszerű, jól megalapozott partnerkapcsolatok növelhetik szállodád ismertségét, valódi identitást adhatnak neki, és ezzel növelhetik látogatottságát. 

Hotel marketing Blog