
A SZÁLLODAI ÉLMÉNY MEGTEREMTÉSE GYEREKJÁTÉK LESZ A HOTEL ÜZEMELTETÉSI TANÁCSADÁS UTÁN!
A szálloda mindig is fontos helyet foglalt el a nyaralók szívében. Szállodában lenni már nyaralást jelent, a szálloda az első elmélyülés az úticélban. Éppen ezért egyre több utazó szeretné megkóstolni a helyi konyhát a szálloda éttermeiben. A környéken előállított alapanyagok gyakran garanciát jelentenek a minőségre és a jó kulináris élményre.A Hyatt Hotelek megkövetelik, hogy minden Hyatt étterem menünként legalább 5 helyi alapanyagot kínáljon. Egyes szállodák úgy döntenek, hogy a betakarítási helyet közvetlenül a szállodába integrálják: a portlandi Hotel Lucia a tetőn termeli a mézet. A Fairmont Queen Elizabeth még ennél is tovább megy az „egyél helyi” kezdeményezés létrehozásának szellemében.
Ugye ezek még Téged is lenyűgöztek? Ahhoz, hogy több lehess, mint egy szálloda és felejthetetlen élményekkel gazdagítsd a vendégeidet, a megfelelő szolgáltatásokat kell kínálnod! A hotel üzemeltetési tanácsadásunk során a HOTELMENTŐK szakértői segítenek egy olyan stratégiát felállítani, amivel nem csak az új vendégeket vonzhatod be a szállodádba, de az aktuális vendégeid elégedettségét is növelheted!
A hotel üzemeltetési tanácsadás személyre, azaz hotelre szabott, egy teljes átvizsgálás után segítünk a legjobb lehetőségeidet megtalálni!