SZÁLLODAÜZEMELTETÉSI TANÁCSADÁS – SZÁLLODA MENEDZSMENT MAGAS FOKON

Célravezető és hatékony szállodaüzemeltetési tanácsadás

Ha egy szállodavezetői csapat tagjához tartozol, tudod, milyen fontos a vendégek elégedettségének biztosítása, és új, innovatív módszereket találni, amelyekkel több potenciális ügyfelet vonzhatunk be a szállodánkba. Ha azonban szeretnéd megőrizni stratégiailag szilárd és friss megközelítésedet a szállodamenedzsmentben, szükséged lehet némi segítségre. A HOTELMENTŐK csapata azért alakult, hogy segítsen a szállodáknak és hoteleknek egy hatékony és célravezető szállodaüzemeltetési tanácsadás során egy olyan stratégiát megalkotni, amely a szállodád sikerességéhez és problémamentes működéséhez vezet.


Ebben a cikkben a HOTELMENTŐK csapata teljes áttekintést nyújt a szállodaüzemeltetési tanácsadáshoz, hogy segíthessünk szállodád sikereit elérni! Tudj meg többet a szállodaüzemeltetési tanácsadásról, és az egyes menedzsment feladatkörök fontosságáról, ha pedig szükséged van szállodaüzemeltetési tanácsadásra, vagy a szálloda vezetés bármely területén segítségre, ne hezitálj és vedd fel velünk a kapcsolatot az itt található űrlap kitöltésével!


A HOTELMENTŐK egy átfogó stratégiát alkot a szállodaüzemeltetési tanácsadás során, amihez felméri a szállodád jelenlegi állapotát, majd segít a jövőbeni szállodaüzemeltetési feladatok kialakításában és ütemezésében, hiszen csak akkor maradhatsz versenyképes a szállodaiparban, ha a szállodaüzemeltetése stabil, és az egyes feladatokat megfelelően rendszerezed, mint a szálloda vezetője. 


 

Ne legyen többé csak egy álom a folyamatos teltházas működés, JELENTKEZZ SZÁLLODAÜZEMELTETÉSI TANÁCSADÁSRA, segítünk a szálloda menedzselésében!

SZÁLLODA ÜZEMELTETÉS HATÉKONYAN

A szállodaüzemeltetés a vendéglátóipar olyan területe, amely magában foglalja a teljes szálloda működésének felügyeletét. Szállodamenedzserként súlyos teher nyomhatja a vállad, hiszen a teljes intézmény működésének a sikeressége a Te kezedben van, ami rengeteg feladattal jár. Vezetőként Neked kell gondoskodnod arról, hogy képességeid kiaknázásával egy egészséges munkahelyet és boldog, motivált alkalmazottakat teremts, amely a szállodai sikerességének alapja. Szállodaüzemeltetési tanácsadásunk során felmérjük a szállodád jelenlegi állapotát, megvizsgáljuk a problémákat majd segítünk megvalósítani a megoldást! Olvass tovább, hogy egy lépéssel közelebb kerülj a hatékony szállodaüzemeltetéshez!

SZÁLLODAÜZEMELTETÉSI TANÁCSADÁS A HOTELMENTŐKKELElső lépésként a szállodaüzemeltetési tanácsadás során egy ingyenes 30 perces konzultációt egyeztetünk, ahol megismerkedünk egymással személyesen vagy akár online. Az ismerkedő konzultáción megismerkedünk a szálláshely legfontosabb paramétereivel, valamint az üzemelés meglévő folyamataival. Végül pedig feltárjuk az esetleges fő problémát vagy problémákat. 

 

SZÁLLODÁRA SZABOTT SZÁLLODAÜZEMELTETÉSI TANÁCSADÁSAz ismerkedő és problémafeltáró konzultációt egy teljeskörű helyzetfelmérés követi, ahol személyesen a szálloda működését és a legfontosabb elemeit, mint az üzemeltetés, az értékesítés és a marketing osztályokat vizsgáljuk felül a kapott adatok, az alkalmazottakkal készített interjúk és a helyszíni megfigyelések alapján. Ez a személyes állapot felmérés a szállodaüzemeltetési tanácsadás alappillére, amiből kiindulva tudjuk majd meghatározni a megoldást a problémákra.


A felmérés időtartama egy hosszabb folyamat, ami a szálloda nagyságától, jellegétől és a szolgáltatások összetettségétől függ, de körülbelül 3-5 hetet vesz igénybe.


Ez idő alatt, a HOTELMENTŐK csapata megismerkedik a szálloda múltbeli és a jelenlegi működésével. Felmérik a szervezeti felépítést, az egyes részlegeket, a meglévő munkafolyamatokat, az egyes területen dolgozók létszámát, valamint a feladatok elosztását – Tehát a teljes szálloda működését kivizsgáljuk. A szállodaüzemeltetési tanácsadás sikerességéhez elengedhetetlen, hogy betekintést kapjunk a szállodai élet valós működésébe, ezért közelebbi kapcsolatot építünk ki az alkalmazottakkal, a közép- és a felsővezetőkkel, konzultálunk és interjúkat készítünk velük. Emellett megvizsgáljuk az online jelenlétet, többek között a weboldalt a keresőoptimalizálást, a felhasználói élmény, és sok más marketing szempont alapján, a közösségi média felületeket egyéb kommunikációs csatornákat.  

 
Foglalkozunk az értékesítés hatékonyságával, az árképzés jelenlegi módjával, a meglévő és lehetséges célcsoporttal, a különböző értékesítési csatornákkal, az elérhető releváns vendégvélemények elemzésével. Különös hangsúlyt fektetünk a költségcsökkentési lehetőségek elemzésére.
 

A SZÁLLODA ÜZEMELTETÉSI FOLYAMATAINAK KOMPLEX ÁTTEKINTÉSEA teljes állapotfelmérést követően a szállodaüzemeltetési tanácsadás következő lépése, hogy az üzemeltetés folyamatait komplexen áttekintve az alkalmazottak hatékonyságával foglalkozunk. A felmérés kiemelten fontos része, annak vizsgálata, hogy milyen elvárásokkal találkoznak a munkatársak a feladataik elvégzése során, illetve milyen támogató és ellenőrző eszközök segítik a sikeres munkavégzést. Az első lépés az operatív napi gyakorlat feltérképezése, minden részlegre vonatkozóan.  A módszer lényege, hogy megfigyeljük a vezetőket és a munkatársakat, napi munkájuk során.   A megfigyelést egy négyszemközti interjú követi a vezetőkkel, ahol konkrét visszajelzést adunk a megfigyelés eredményéről is.


Ezt követően megvizsgáljuk majd megoldást ajánlunk a szállodaüzemeltetés különböző területein is – a belső folyamatok, a beszállítók, az F&B terület.

 

Végeredményként egy olyan stratégiát állítunk fel szállodád számára, amely egy sikeres szállodaüzemeltetés kialakítását biztosítja, hogy új vendégek bevonzását elősegítsük és hogy vendégeid tartózkodása a lehető legteljesebb és élvezetesebb legyen a szállodádban!

Hotel marketing Blog