Hotel Weboldal Seo

1000

Ügyfél 2002-óta

30

Folyamatban lévő tanácsadási projekt

15

fős, teljeskörű ügynökség

Miért a Hotelmentők a Te SEO ügynökséged?

Miért a Hotelmentők a Te SEO ügynökséged?

Minap találtam egy aloldalt egyik weboldalunkon belül, amit 2006-ban készítettünk egy SEO versenyre. Nem ma kezdtük, évek óta ott vagyunk a keresőoptimalizáláshoz kapcsolódó összes kifejezésre a találati lista elején. Mit jelent ez?
 
 1. Tapasztalatunk is van, nem csak pillanatnyi jó pozícióink. Tudjuk, hogyan kell kezelni egy válsághelyzetet, megéltünk sok mindent. Mindenre van válaszunk, nem rajtad kísérletezünk ki mindent.
 2. Folyamatosan fejlesztjük tudásunkat, képességeinket, egyrészt külföldi irodalmakat tanulmányozva, másrészt saját SEO kísérleteket beállítva.
 3. Egyszerre mintegy 30-40 ügyfelet kezelünk SEO ügynökségként, tesszük ezt már 2002-óta, így tapasztalatainkat és kísérletünk eredményeit változó körülmények közepette használhatjuk, ez tart minket a marketing ügynökségek élvonalában. 
 

Mit jelent egy hotel számára a keresőoptimalizált weboldal?

A SEO segítségével:

 • rengeteg hirdetési költséget spórolhatunk meg,
 • nő a direkt foglalások aránya és száma, ezzel az OTA-k felé fizetendő jutalék jelentősen csökken,
 • szállodád kedvelt célpontjává válik különböző rendezvényeknek (pl. esküvők, konferenciák, csapatépítések, stb.)

A keresőoptimalizált hotel weboldal tehát az egyik leginkább költséghatékony marketing eszköz, ami egyrészt segít spórolni a marketing költségeken, másrészt több vendéget hoz. 
 

Mit kell tennünk azért, hogy szállodád a Google találati lista élére kerüljön?

A munka összetett, ha halottál már a keresőoptimalizálásról, tudod, mennyi minden tartozik egy SEO ügynökség feladatai közé. Egyben biztos lehetsz, ha arra van szükséged, komplexen ránk bízhatod akár a teljes marketing kommunikációdat is, mintegy különálló marketing osztályként működünk cégedben. De ha egy-egy fontos szakmai feladat kiszervezése a célod, abban is segíthetünk. Melyek ezek a keresőoptimalizálás területén?
 
 • tartalomgyártás (blogírás, landing page készítés)
 • linkmarketing (linképítés, linkgyűjtés releváns oldalakról)
 • on site SEO beállítások
 • technikai SEO beállítások, alapozás
 • SEO központú weboldal készítése

Ezek csak a hotel keresőoptimalizáláshoz kapcsolódó feladatok, ha a teljeskörű marketing kommunikáció során elvégzett feladatainkra vagy kíváncsi, kattints IDE!

Hotel keresőoptimalizálás

Gyakorlatiasak vagyunk, ha a keresőoptimalizálásról van szó. Szeretnénk segíteni ügyfeleink szállodáinak abban, hogy mérhető eredményeket érjenek el, növeljék a foglalások számát, és legyen egy jól látható pozitív változás a bevételükben. Célunk nem csupán egy-egy keresőszó találati listában történő pozíciójának javítása, még csak nem is a weboldal látogatottságának növelése, hanem hoteled telítettségének javítása. 

Amikor egy hotel SEO projektet vállalunk, abban bízunk, hogy segíthetünk az eredményeid javításában, ellenkező esetben nem vállaljuk. Ezt tisztázzuk előre, nincs szükségünk vesztes projektekre. Mindazonáltal mindig elmondjuk a döntés mögötti gondolatmenetünket.

Leegyszerűsítve: nem garantáljuk az olyan eredményeket, amelyeket nem tudunk biztosítani. Úgy érezzük, ez különböztet meg minket más SEO vagy marketing ügynökségtől, és büszkék vagyunk egyenes beszédű és eredményorientált hírnevünkre. Ha ez a megközelítés tetszik neked, fordulj hozzánk és beszélgessünk!

 

Hotel marketing Blog